Korpa
 ()

Kretanje i skladištenje u proizvodnom prostoru

Poboljšanje produktivnosti i efikasnosti u proizvodnom prostoru kroz kretanje i skladištenje

Povećanje produktivnosti i efikasnosti u proizvodnom prostoru

Da li ste razmišljali o tome da kretanje i skladištenje u proizvodnom prostoru bude efikasnije? Korišćenje radioničarskog nameštaja i teretnih kolica nije samo isplativo, već povećava produktivnost i poboljšava uslove rada. 

Dozvolite da Vam pokažemo i zašto!

Skladištenje

Metalobox ormani sa kutijama nude efikasno rešenje za skladištenje i čuvanje alata i drugih manjih delova. Na ovaj način, oni su uvek pro ruci i mogu lako da se pronađu. Naši EXPERT ormani su rešenje da se rešite nereda i da budete organizovani.

Ako su Vam potrebni ormani za odlaganje teških stvari, odlična alternativa su STRONG ormani, pravi teškaši, dizajnirani za sve uslove rada. Oni su kreirani da budu pouzdani saputnici u teškim uslovima kao i za najteže poslove.

Postoje radne oblasti u kojima alati zahtevaju dodatnu dubinu i širinu za skladištenje (link za skladištenje: Izbor pravog sistema police). Police specijalne veličine, koje se nalaze u našoj ponudi, zadovoljavaju ov potrebe. Zahvaljujući svojoj dubini, u DEEP ormane mogu da stanu velike kutije i sanduci.

POISON ormani zadovoljavaju propise za odlaganje hemikalija, boja, toksičnih supstanci i siguran je zahvaljujući svom gabaritnom dizajnu i zaključavanju u tri tačke. Perforacije u uglovima vrata omogućavaju ventilaciju, a držači pružaju dodatnu zaštitu.


Rukovanje

Prevoz robe od jedne oblasti do druge je iscrpljujuć. Korišćenje ručnih kolica u skladištu povećava mobilnost i produktivnost. Akto treba da pomerate opremu, da vam je uvek pri ruci, da se lako vraća na mesto nakon upotrebe i da ne gubite vreme na kraju dana na pakovanje.


Kada su u pitanju ormarići u Bosna, prva smo kompanija koja svima pada na pamet. Takođe, srećni smo što možemo da ponudimo i naše druge proizvode jer predstavljamo stručnost koja se, verujemo, pokazuje u na samom kraju. U poslednjih 25 godine, težili smo da stalno poboljšavamo kvalitet proizvoda i usluga, kako bismo ih učinili praktičnim za naše kupce.

Za više saveta pogledajte naše ponude!